Pages

Thursday, 14 December 2017

Musim siapkan thesis

tanggal 15/12/2017 adalah hari untuk kesemua student bertungkus lumus menyiapkan thesis dan hantar pada hari berkenaan. thesis akan dihantar ke pigeonhole  Dr Fauzi Naiem . thesis yang kena siapkan adalah berkaitan dengan segala proses yang kita lalui sepanjang pembikinan Final year project 2 2017.

alhamdullilah, saya berjaya menyiapkan thesis mengikut waktu yang diberi dan berupaya sebaik mungkin untuk menyempurnakan thesis tersebut. apabila setelah seminggu diberi masa dan berakhirnya segalanya termasuk hari exhibition. akhirnya thesis ini merupakan assignment terakhir sebelom kami melangkah ke dunia intern.

Thesis ini tidak akan berjalan dengan lancar tanpa bantuan daripada lecture kesayangan kami iaitu mr.m, kawan2 bcad berserta sokongan daripada kedua ibubapa saya. jutaan terima kasih saya ucapkan kerana tanpa mereka.. siapalah saya.

sepanjang minggu thesis ini terlalu ramai yang bertungkus lumus sebaik mungkin dan kegembiraan jelas terpancar apabila mereka berjaya menyempurnakan thesis mereka. sebelom nak submit thesis ini, kita bergambar dulu sebagai tanda kenangan atas usaha penat lelah selama ini.0 comments:

Post a Comment