Pages

Wednesday, 25 November 2015

KESEDIHAN

Meh , dengar sini semua.. aku nak luah sikit pe aku rasa sekarang ni.. mase kelas mr.m tuh aku punya human dan animal siap.. so mase untuk hantar laa drwaing aku tuh.. so bile da tunjuk depan mr.m.. mr.m tengok dengar penuh perasaan..dan beri la sedikit nasihat kan.. pe yang aku sedih kat sini.. aku punya lukisan xdapat cop dari mr.m.. hahaha.. bukan kene renew.. tapi kene tambah lagi.. untuk drwainh human, aku kne tambah lagi satu lukisan manakala untuk animal aku kne tambah 2 lukisan.. sedeh bak hang.. !! tapi xpala.. setiap usaha xselalunya indah kn.. haha.., atleast aku tahu mana silap aku mase nak drawing nih.. namanya budak baru belajar..

tapi sebenarnya, apa yang aku nak sangat untuk dapatkan cop dr mr.m je ,. bila mr.m da cop drawing aku.. baru laa lega kit aku ase.. atleast settle laa kit kije aku kan.. so apa yang aku kene buat sekarang ini adalah start melukis.. ini bukan mimpi.. ini betol2 kenyataan.. sekarang jam menunjukkan pukul 12.50 am aku overnigth di MCD untuk menyelesaikan project final untuk subjek figure design ini..

xpercaya , meh aku post kit gambar sebagai bukti aku overnigth di mcd sampai melukis ...

orang kena tambah lagi satu


animal yang kena tambah lagi dua

bukti buat kije mr.m di MCD



1 comments:

shahyrah yusof said...

Sedihnyaa cita qa haha

Post a Comment